FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Marcos Senesi wil verlengen bij Feyenoord’

Feyenoord wil graag door met haar sterkhouder Marcos Senesi en de speler zelf ziet een langer verblijf ook wel zitten. Hij begon vorig seizoen in de winter wat moeizaam, maar kwam daarna snel op stoom.

Sinsdien is hij één van de belangrijkste spelers, die bovendien al vaak met een transfer in verband gebracht werd. Zijn vader, die als zijn zaakwaarnemer fungeert, is met Feyenoord in gesprek over contractverlenging. “Ik sta aan de zijlijn en laat hem het werk doen. Als de club het contract wil verlengen, is dat fijn”, zegt Senesi tegen de NOS. “Ik heb het hier erg naar mijn zin. Er is nog veel om voor te strijden.”

Los van het verdedigen is Senesi ook opgevallen door twee prachtige goals in de eerste seizoenshelft: een prachtige omhaal en een geweldige knal van afstand in de kruising. “Mijn enige twee doelpunten behoren tot de mooiste van de competitie. Daar ben ik natuurlijk blij mee”, zegt de verdediger. “Voor elke goal heb je een andere technische vaardigheid nodig. Op dat moment kwam het in me op om het zo te doen. Het was iets intuïtiefs. Het ging vanzelf.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *