‘Feyenoord maakt interessante Pratto-afspraak’

Feyenoord heeft Lucas Pratto voor de rest van het seizoen gehuurd van River Plate en hebben daar geen koopoptie om bedongen. Maar toch is een definitieve overname aan het einde van het seizoen niet uitgesloten.

Javier Gil Navarro van ESPN laat weten: “River heeft niet tot een optie tot koop besloten. Vooral omdat ze geen enkel risico wilden lopen. Ze wilden niet een te groot bedrag voor hem vragen dat Feyenoord niet zou kunnen betalen. En ook niet een te klein bedrag, want dat zou zonde zijn als hij het heel goed zou doen.”

De journalist van het Argentijnse ESPN vervolgt: “River heeft erover nagedacht en met de Nederlandse club afgesproken om na de huurperiode van zes maanden met elkaar om de tafel te gaan zitten om een akkoord te bereiken over een transfer van Pratto naar Feyenoord.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!