FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Rol Jorgensen uitgespeeld na komst van Lucas Pratto’

Nu Feyenoord de nieuwe spits Lucas Pratto heeft binnengehaald lijken de kansen van Nicolai Jorgensen te zijn uitgespeeld.

“Door de laatste wedstrijd van 2020 tegen Heerenveen heb je wel weer het gevoel dat Feyenoord weer aangehaakt is”, vertelt clubwatcher Sinclair Bischop in de podcast van RTV Rijnmond. “Ze hebben het langzaam weer op de rit gekregen. Pratto is erbij gekomen en zal ook meteen starten tegen Sparta. Fer is weer terug en Sinisterra is er weer bij. Feyenoord staat er goed op.”

Ruud van Nos vindt het grappig dat dit nu al een ‘vanzelfsprekendheid’ is. “Trainers hameren altijd op lange voorbereidingen en dat spelers ingespeeld moeten raken en we halen nu een Argentijn uit Zuid-Amerika en we doen alsof het onze lieveheer zelve is…” Dennis van Eersel: “Dit is het andere uiterste natuurlijk, maar we hebben ook wel eens spelers meegemaakt waarbij je weken moest wachten tot ze een keer langer dan tien minuten mochten spelen.”

Bischop is duidelijk: “Dat geeft natuurlijk ook de noodzaak aan. We hebben allemaal Jörgensen zien worstelen en Advocaat weet ook wel dat des te sneller hij een nieuwe spits heeft des te beter het zal gaan. Dit is het moment dan. Hij is aangekomen en bevalt op de training, waarom dan wachten als je hem meteen in kan passen?”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *