‘Kevin Strootman heeft transfer te pakken’

Kevin Strootman staat op het punt om een huurtransfer te gaan maken naar de Italiaanse Serie A. Genoa wel hem namelijk tijdelijk overnemen van Olympique Marseille.

Hij komt bij Olympique Marseille nog amper aan spelen toe, maar is wel grootverdiener bij de Franse club. Om die reden wilde de clubleiding graag meewerken aan een deal. Donderdagavond werd zelfs Feyenoord genoemd als optie met het oog op een mogelijke transfer van Lutsharel Geertruida naar Marseille.

Een ruildeal met Feyenoord komt er dus niet. Genoa zal Strootman waarschijnlijk inlijven. Bij de Italianen is een plekje beschikbaar gekomen voor Lasse Schöne, die zijn contract heeft laten ontbinden. Strootman hoopt via de Italianen weer in beeld te komen voor de EK-selectie van Oranje.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!