FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

De Kromme: ‘Feyenoord is geen titelkandidaat’

Feyenoord wist gisteren de stadsderby tegen Sparta met 0-2 te winnen. Toch denkt clubicoon Willem van Hanegem niet dat ze meegaan doen om het kampioenschap.

In zijn column in het Algemeen Dagblad schrijft hij: “Als je het mij nu vraagt, gaat Ajax de titel pakken. PSV staat nog altijd dichtbij natuurlijk, maar ik had gisteren gewoon meer van die ploeg verwacht. Ja, Feyenoord staat ook nog behoorlijk dichtbij. Maar ik denk niet dat het realistisch is om die tot de titelkandidaten te rekenen.”

Van Hanegem vervolgt: “De overwinning tegen Sparta was verdiend en dat ze niet een keer defensief in problemen kwamen, zegt wel iets. Maar toch denk ik niet dat ze echt de strijd kunnen aangaan. Die Lucas Pratto is wel een echte spits. Voortdurend loerde hij op de momenten om achter de defensie van Sparta te duiken. Maar van die jongen kun je geen wonderen verwachten, zoals ze dat in Amsterdam van Haller wel kunnen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *