FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord leeft met vertrouwen toe naar de Klassieker’

Feyenoord wist gisteren met 1-0 te winnen van PEC Zwolle. Groots was de wedstrijd niet maar Leroy Fer heeft er alle vertrouwen in dat ze zondag voor een verrassing kunnen gaan zorgen in de topper tegen Ajax.

Het kostte veel moeite, maar Feyenoord heeft drie punten overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen PEC. Het ging moeizaam, zo zag Fer. Hij kijkt vooruit naar zondag, wanneer De Klassieker tegen Ajax op het programma staat. “Zondag wordt weer een zware wedstrijd”, vertelt hij in gesprek met ESPN na de wedstrijd tegen PEC. “Misschien dat het ook in ons achterhoofd speelde, we speelden niet al te best. Zondag is een hele andere wedstrijd.”

Fer geeft toe dat de Feyenoord-spelers misschien wel wat teveel bezig waren met de wedstrijd tegen de concurrent uit Amsterdam. “Je kon het zien aan het spel. Zo ga je de wedstrijd natuurlijk niet in, maar misschien speelde het wel mee.”

De Feyenoord-middenvelder heeft vertrouwen in een goede afloop zondag. “De voorgaande wedstrijden stonden we heel ver van Ajax vandaan, we gaan er heel anders in. Ik denk dat het een open wedstrijd gaat worden. Ajax is een sterke ploeg, maar we staan niet voor niets zo dicht op ze”, sluit Fer af.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *