FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Steven Berghuis luidt de noodklok na zege op PEC’

Feyenoord wist gisteren in eigen huis met 1-0 te winnen van PEC Zwolle. Toch was Steven Berghuis niet tevreden met het spel dat zijn team op de mat lag.

“Als je zo blijft spelen, dan ga je ook gelijkspelen of verliezen. Dat moeten we niet hebben”, zei Berghuis voor de camera van ESPN, om vervolgens naar de ranglijst te wijzen. “Maar we hebben matig gespeeld. De eerste helft was zelfs slecht. Zwolle trok ons helemaal uit elkaar en we kwamen in te grote ruimten te spelen. We speelden ook in een veel te laag tempo.”

Invaller Luis Sinisterra bezorgde Feyenoord in de tweede helft alsnog de volle buit. “Als we hem goed aanspelen, dan kan hij het verschil maken. En dat deed hij ook. Ik ben blij voor hem. Maar wij moeten beter gaan spelen”, besloot Berghuis.

One thought on “‘Steven Berghuis luidt de noodklok na zege op PEC’

  1. Het is steeds hetzelfde liedje. PEC inspireert sommige Feyenoordspelers niet tot grootste daden. Nee, met wandelvoetbal moet daar wel van gewonnen kunnen worden. PEC had pas nog 1-1 gespeeld tegen AZ. , maar Feyenoord vond wel dat ze in ouwelullentempo steeds konden opbouwen. Berghuis luidt terecht de noodklok.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *