FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Everton bezig met het binnenhalen van Joshua Zirkzee’

Het Engelse Everton is bezig met het aantrekken van Bayern-spits Joshua Zirkzee. Ze willen hem tot het einde van het seizoen gaan huren terwijl Bayern wil dat er een verplichte aankoopsoptie komt van tien miljoen euro.

Dat meldt Sky Sport Deutschland. Everton hoopt Zirkzee deze transferperiode naar Liverpool te halen en heeft daarom de gesprekken met Bayern opgestart. De club van Marcel Brands wil Zirkzee voor de rest van het seizoen huren. Bayern wil dat er een verplichte optie tot koop van tien miljoen euro in de deal wordt opgenomen. Het is niet bekend of Everton de financiële middelen heeft om dit bedrag op te hoesten.

Heracles Almelo hoopte stiekem ook op een mogelijke transfer van Zirkzee, maar concludeerde al snel dat het een kansloze missie was. “Ik heb natuurlijk met Hansi Flick over Zirkzee gesproken”, gaf Heracles-trainer Frank Wormuth hierover aan. “We hebben contact gehad, maar het is niet concreet. Ik denk dat Bayern hem wel wil verhuren, maar zijn salaris is voor ons niet op te hoesten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *