FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-spits krijgt nieuwe transfer in de Eredivisie’

Dylan Vente is dichtbij een vertrek bij Feyenoord. Volgens clubwatcher Mikos Gouka krijgt de spits een nieuwe kans in de Eredivisie.

De AD-journalist schrijft maandagavond op Twitter: “Technisch directeur Frank Arnesen zegt nog te wachten op definitieve ja van PEC Zwolle wat betreft de huur van de 21-jarige spits Dylan Vente. Idee is verhuur van de aanvaller tot einde van het seizoen met optie tot koop voor de Zwollenaren.”

Vente begon het seizoen in Feyenoord onder 21 jaar. Promotie naar de voetbalpiramide was de inzet, maar de coronacrisis gooide zowel collectief als individueel roet in het eten. Na de komst van Lucas Pratto was zijn rol voor dit seizoen definitief uitgespeeld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *