FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dylan Vente op huurbasis naar PEC Zwolle’

Feyenoord-spits Dylan Vente kan Rotterdam verruilen voor een deal met PEC Zwolle. Dit weet Voetbal International te melden.

De Zwollenaren scoren amper dit seizoen en daar kwam de klaplong voor Manchester City-huurling Slobodan Tedic ook bij. De Serviër ligt er nog wel even uit en coach John Stegeman heeft hoge nood aan een nieuwe spits. “Hoe we dat gaan oplossen? Door een spits te halen, hopelijk. Ik hoop deze week al. Daar hebben we echt behoefte aan”, zei hij al.

VI schrijft: “PEC heeft nu nog anderhalve week om met een erg bescheiden potje een spits te halen. De lijstjes liggen klaar. Het zal normaal gesproken gaan om een huurconstructie. Bij de huidige topvijf van de Eredivisie lopen er heel wat kandidaten rond. De naam van Thomas Buitink is in Zwolle gevallen, Vente past ook in het profiel, hij wordt in Zwolle gezien als interessante speler voor de toekomst. Daar moet PEC ook aan denken, want Tedic is gehuurd en de twee andere spitsen in de selectie, Mike van Duinen en Reza Ghoochannejhad, beschikken over een aflopend contract.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *