‘Nicolai Jorgensen verrast met wintertransfer’

Nicolai Jorgensen zou open staan voor een wintertransfer bij Feyenoord. Hij zou positief staan tegenover een huurdeal. Clubwatcher Martijn Krabbendam heeft vernomen dat dit idee op tafel ligt bij Feyenoord.

“En dat hij daar zelf ook niet onwelwillend tegenover staat”, stelt de VI-journalist in de Dick Voormekaar Podcast. “Jörgensen wil meer spelen. Nu heeft hij goed gespeeld tegen Ajax, maar je weet nooit hoe dat gaat in andere wedstrijden. De Beer (Lucas Pratto, red.) heeft niet voor niks de overstap gemaakt.”

Feyenoord-supporter en journalist Michel van Egmond begrijpt daar helemaal niets van. “We hebben dus een half jaar achter de rug waarin Dick (Advocaat, red.) elke week zeurt om een extra spits, nu is er een extra spits en dan gaan we de eerste spits verhuren.”

Krabbendam vult aan: “Je heb natuurlijk altijd te maken met een speler zelf. Ik weet niet wat voor afspraken er zijn gemaakt, maar het kan na de wedstrijd van gisteren net zo goed zijn dat Advocaat zegt ‘hier komt niks van in’.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *