‘Naoufal Bannis op huurbasis naar FC Volendam’

Feyenoord-spits Naoufal Bannis lijkt het seizoen af te gaan maken bij FC Volendam. Feyenoord en Volendam onderhouden een goede relatie.

Dankzij de eerstedivisionist is het de club gelukt om Francesco Antonucci over te nemen van AS Monaco, al speelt hij dit seizoen nog voor ‘Het Andere Oranje’. Er gingen al geluiden over een intensievere samenwerking tussen beide clubs.

Technisch directeur Frank Arnesen gunt Bannis dus een overstap naar FC Volendam. De spits had Feyenoord onder 21 jaar eigenlijk naar de voetbalpiramide moeten schieten, maar door de coronacrisis staat dat elftal nu al maanden stil. Feyenoord heeft daarom besloten om een deel van die selectie te laten gaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *