FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

OFFICIEEL: Feyenoord presenteert eerste winterversterking

Feyenoord heeft een nieuwe aanwinst binnen. Het gaat om de 18-jarige Senegalees Aliou Balde. Hij heeft voor 4,5 jaar getekend bij de club uit Rotterdam.

Hij krijgt ruim de tijd om te wennen en wordt gezien als een speler voor de toekomst. “Het feit dat hij bij ons zijn handtekening zet spreekt boekdelen. Hij heeft vertrouwen in onze plannen met hem, net als dat wij vertrouwen hebben in zijn kunnen. Hij is een zeer talentvolle jongen, die bij ons al een tijd op de radar staat”, vertelt directeur Frank Arnesen.

Baldé, tevens jeugdinternational, reageert zelf: “Ik ben erg blij om hier te zijn’. Feyenoord is een grote club dus de keuze om hier te tekenen was een makkelijke. Vanaf nu ben ik Feyenoorder en zal ik keihard werken om hier te slagen.” Hij komt over van Diambars FC de Saly.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *