‘Feyenoord kan de jackpot tegemoet zien’

Feyenoord kan in de nabije toekomst flink gaan cashen. Het ziet er namelijk naar uit dat de Rotterdammers een recordbedrag gaan ontvangen voor Marcos Senesi.

Al sinds 2006 is Kuyt de fiere nummer één met een prijskaartje van achttien miljoen euro. Feyenoord hoopt sowieso een hoger bedrag te ontvangen voor Marcos Senesi en dat zou zomaar kunnen. Volgens Argentijnse media zouden geïnteresseerde clubs overwegen om de genoemde prijs van 35 miljoen euro op te hoesten, of in ieder geval een bedrag in de buurt daarvan.

Senesi staat er uitstekend op in het buitenland, zeker nu hij dicht tegen het Argentijnse nationale team aan zit. Real Madrid werd deze week zelfs genoemd als optie, maar media uit zijn geboorteland noemen ook clubs als AC Milan, Napoli en Manchester City.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *