FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Tahith Chong vertrekt per direct naar Club Brugge

Tahith Chong maakt het seizoen af bij het Belgische Club Brugge. Hij wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Manchester United waar hij onder contract staat.

Hij was dit seizoen door Manchester United uitgeleend aan Werder Bremen, maar zijn dertien wedstrijden bestonden vooral uit invalbeurten. Slechts viermaal stond hij aan de aftrap. De Bundesliga-club liet al doorschemeren niet tevreden te zijn over diens inbreng.

Trainer Frank Baumann laat nu weten dat Chong Werder verlaat. “Tahith heeft een enorm talent en potentieel, dat liet hij tijdens de wedstrjden zien. Maar we hebben altijd benadrukt dat het even duurt voordat dat er volledig uitkomt. Omdat we hem echter niet meer speeltijd konden garanderen voor de rest van het seizoen, benaderde hij ons met het verzoek om de verhuurperiode voortijdig te beëindigen.”

De oud-Feyenoorder is teruggekeerd naar United, dat hem dus meteen heeft uitgeleend aan Club Brugge. In België komt hij met Ruud Vormer, Stefano Denswil, Noa Lang en Bas Dost vier landgenoten tegen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *