FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

FC Groningen troeft Feyenoord af in lastminute-transfer

Het ziet ernaar uit dat FC Groningen op de slotdag van de transferperiode nog een aanvallende versterking gaat binnenhalen. Ze staan namelijk op het om Paulos Abraham over te nemen van het Zweedse AIK Solna.

Voetbal International schrijft op maandagochtend: “Lukt het de noorderlingen de deal te voltooien dan slaan zij daarmee een grote slag. Paulos Abraham stond namelijk ook op het verlanglijstje van Feyenoord en diverse andere Europese clubs. Vooruitlopend op een transfer is het talent al naar Nederland gevlogen voor een medische keuring. AIK bevestigde gisteravond laat al dat de gesprekken met FC Groningen gaande zijn.”

Het blad vervolgt: “Paulos Abraham geldt als een van de grootste talenten van Zweden. De aanvaller maakte afgelopen (zomer)seizoen op zeventienjarige leeftijd zijn debuut in het eerste elftal van AIK en groeide vervolgens gelijk uit tot basisspeler. Abraham kwam tot 26 duels en scoorde daarin drie keer. Ook is hij international van Jong Zweden.”

Eerder wilde Groningen Daleho Irandust van BK Häcken en daarna Sebastian Tounekti van Bodö/Glimt naar de Eredivisie halen, maar zij kwamen om uiteenlopende redenen niet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *