Dirk Kuyt zegt eerste klus als hoofdtrainer af

FC Dordrecht heeft Dirk Kuyt benaderd om daar de nieuwe hoofdtrainer te gaan worden. Kuyt heeft hier echter voor bedankt. De hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie was na het ontslag van Harry van den Ham op zoek naar een nieuwe trainer en polste Kuyt.

De oud-international zag daar uiteindelijk van af, omdat hij hoger inzet dan een laagvlieger in het Nederlandse voetbal.

‘Het geeft wel aan dat er zeker interesse is in Kuyt als trainer’, aldus RTV Rijnmond. Het blijft voorlopig de vraag waar Kuyt zijn trainerscarrière gaat opstarten. FC Dordrecht ging in zee met Jan Zoutman. “Ik weet dat onze wegen ooit weer gaan kruisen”, zei Kuyt dinsdag bij zijn Feyenoord-afscheid. “Maar voor nu vind ik het belangrijk om mijn pad juist elders te vervolgen. Daarin volg ik mijn gevoel.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!