OFFICIEEL: Feyenoord-middenvelder naar FC Luzern

Jordy Wehrmann speelt de rest van het seizoen voor het Zwiterse FC Luzern. Hij wordt gehuurd van Feyenoord. Het contract van Wehrmann (21) in Rotterdam loopt aan het eind van het seizoen af, maar Feyenoord beschikt over een eenzijdige optie voor verlenging met één jaar.

“Een mooi avontuur voor Jordy,”, reageert Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord.

“Dit seizoen heeft hij al de nodige minuten mogen maken als invaller bij Feyenoord 1 én mee kunnen trainen met de eerste selectie. Voor een getalenteerde, hardwerkende middenvelder als Jordy is het echter goed om nog meer wedstrijden te spelen en daarin zijn kwaliteiten te laten gelden. Daar krijgt hij de kans voor in Luzern.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *