‘Graziano Pelle vindt nieuwe club in Italie’

Graziano Pelle staat op het punt om te gaan tekenen voor het Italiaanse Parma. Hij speelde al eerder voor deze club voordat hij in 2011 overstapte naar AZ.

Destijds brak de boomlange spits niet door in Noord-Italië, waar hij maar twaalf competitieduels noteerde. Na omzwervingen in het buitenland, met de laatste jaren een dienstverband bij Shandong Luneng in China.

Begin dit jaar liep zijn contract in China af. Pellè werd gelinkt aan prachtige clubs, met onder meer Juventus, maar het lijkt nu dus een degradatiekandidaat te worden. Eerder haalde Parma met Bayern München-huurling Joshua Zirkzee al een andere spits in huis.

Pellè moet nog wel de medische keuring doorstaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *