‘Dirk Kuyt wil volgend jaar aan bak gaan als hoofdtrainer’

Dirk Kuyt hoopt volgend seizoen aan de slag te kunnen gaan als hoofdtrainer. “Ik wil me graag ontwikkelen als trainer”, zei hij bij Ziggo Sport.

“Dat wil ik vanaf volgend seizoen gaan doen, als ik daar een mooie gelegenheid voor krijg. Daar kijk ik naar uit.” Na zijn actieve carrière stond hij al een seizoen bij de A-junioren aan het roer, maar een team op het hoogste niveau coachte hij nog nooit. Dit seizoen weigerde hij nog als trainer van de Feyenoord-beloften aan de slag te gaan.

Naar verluidt meldde eerder FC Dordrecht zich al aan zijn adres, maar dat bod wees hij af. Vorige week kwam er een einde aan alle speculaties bij Feyenoord. Nadat hij in 2017 zijn spelersloopbaan afsloot in Rotterdam-Zuid, deed toenmalig technisch directeur Martin van Geel hem de belofte dat hij op een dag hoofdtrainer bij Feyenoord zou worden. Daar was opvolger Frank Arnesen het niet mee eens. Hij stelde voor komend seizoen Arne Slot aan.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!