‘Paolo Maldini wil speler van Feyenoord naar Milan halen’

AC Milan heeft haar pijlen gericht op Feyenoord-mandekker Marcos Senesi. De Argentijn wordt al langer aan Serie A-grootmacht AS Roma gelinkt, maar nu zou dus ook Milan op de markt zijn voor hem.

Senesi maakt een stormachtige ontwikkeling door in De Kuip en werd zelfs al in één adem genoemd met Real Madrid. In Rotterdam hoopt men bijna 35 miljoen euro voor hem te kunnen vangen, al lijkt dat ietwat te hoog gegrepen.

Dit seizoen huurt Milan nog Fikayo Tomori van Chelsea. Hij kan na dit seizoen vastgelegd worden voor 28 miljoen euro, maar volgens onder meer Milan Live en CalcioMercato ziet directeur Maldini meer toekomst in Senesi (23).Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!