Feyenoord pakt door: ‘Ontslagen dreigen in Rotterdam’

Frank Arnesen de technisch directeur van Feyenoord gaf vorige week een interview in de Dick Voor Mekaar Podcast van Voetbal International en sprak daar heldere taal. Dit is het oordeel van clubwatcher Martijn Krabbendam.

“Er zat lijn in zijn verhaal. Wat hij vertelt klinkt niet als onzin, alleen heb ik bij zijn verhalen wel altijd de gedachte, van welk geld? Maar hij zette het goed uiteen. Hij vertelde dat Kuyt nu geen rol speelt, maar dat het later zeker wel een mogelijkheid is. Dirk was het er niet mee eens, maar dat is topsport”, vertelt Krabbendam.

Er is een flinke vernieuwing op komst, binnenskamers in de Kuip. “Het is ook goed dat de club wordt doorgelicht door een extern team. Ze gaan er zonder voorkennis in. Dat is goed, maar dat betekent ook dat ze geen rekening houden met clubcultuur. Dat is wel zorgzaam. Waarschijnlijk betekent dat, dat er een aantal mensen ontslagen gaan worden die er al lang zitten. Het is het begin van topsportmentaliteit.”

Krabbendam besluit: “Arnesen is een erg charismatische man. Hij is erg duidelijk en zijn gespreksstof is fijn om naar te luisteren. Dat is heel anders dan zijn voorganger.”

One thought on “Feyenoord pakt door: ‘Ontslagen dreigen in Rotterdam’

  1. Een club, die in het verleden op het niveau van Ajax en PSV meekon is economisch
    steeds verder afgezakt, dat heeft een oorzaak. Het is duidelijk dat er iets moet gebeuren met de kwaliteit van de organisatie. Ik wens de besluitvormers veel wijsheid.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *