‘Stefan de Vrij staat voor zomerse overstap naar Real Madrid’

Er lonkt een toptransfer voor Stefan de Vrij. Het zou namelijk goed kunnen dat hij in de zomer de overstap maakt van Inter Milan naar Real Madrid.

Bij Real Madrid vreest men aanvoerder Sergio Ramos kwijt te raken en ook de toekomst van Raphaël Varane zou onzeker zijn. In het Bernabéu is de naam van Matthijs de Ligt al vaak genoemd, maar de verdediger van Juventus lijkt niet haalbaar voor de Spaanse topclub doordat de prioriteit voorin ligt. Om die reden zou het vizier zijn verplaatst naar de (fors) goedkopere De Vrij.

Real zou al contact hebben gelegd met zaakwaarnemer Mino Raiola om de haalbaarheid van De Vrij te toetsen. De oud-Feyenoorder zou volgens Calciomercatoweb.it voor vijftig à 55 miljoen euro mogen vertrekken bij Internazionale. Zelfs een deal voor 45 miljoen euro met aanvullende bonussen of een ruilspeler zou bespreekbaar zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *