‘Renato Tapia staat voor toptransfer in de zomer’

Renato Tapia verruilde in de zomer Feyenoord voor Celta de Vigo en de Peruviaan presteert daar uitstekend. Hij lijkt zelfs te staan voor een toptransfer in de zomer.

Voetbal International schrijft op dinsdag: “In de Galicische havenstad heeft hij zijn draai gevonden. De middenvelder is een vaste waarde in het team van Eduardo Coudet. Na jaren van onzekerheid over zijn status heeft hij in Vigo gevonden waar hij naar zocht; het onvoorwaardelijke vertrouwen van de trainer: dat had ik niet bij Feyenoord.”

Het blad vervolgt: “Tapia betaalt dat terug door zijn inzet en zijn tackles. De gewezen Feyenoorder staat inmiddels bovenaan het lijst van spelers met de meeste tackles in La Liga. Zijn sterke spel blijft niet onopgemerkt. Juventus en PSG zouden inmiddels met meer dan gemiddelde interesse de verrichtingen van de Peruviaan volgen, net als Atlético Madrid.”

Gisteren speelde Celta gelijk tegen Atlético (2-2) en maakte Tapia wederom veel indruk. Sterspeler Iago Aspas: “Laten we hopen dat hem niets overkomt. Hij is onvervangbaar.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *