‘Steven Berghuis alleen voor vier miljoen naar het buitenland’

Feyenoord-sterkhouder Steven Berghuis kan deze zomer Feyenoord voor slechts vier miljoen euro verruilen voor een avontuur bij een buitenlandse club. Dit benadrukt het medium Feyenoord Transfermarkt.

Anderhalf seizoen geleden toonde PSV interesse in de aanvaller, waardoor Feyenoord een ultieme poging deed Berghuis aan boord te houden. Dat lukte, al ging dat wel gepaard met een hoog salaris en dus een bepaalde transfersom. Berghuis tekende een nieuwe verbintenis, maar sprak daarbij af voor vier miljoen te mogen verkassen in de zomer van 2021. Afgelopen zomer zou dat bedrag nog op acht miljoen hebben gelegen.

Omdat in de zomer van 2022 de verbintenis van Berghuis afloopt, lijkt een zomerse transfer realistisch als hij zijn contract niet verlengt. Afgelopen winter kondigde hij aan bij Feyenoord te willen blijven en volgens Feyenoord Transfermarkt gaat hij ook alleen in de zomer weg ‘als de juiste club zich meldt’. Met een prijskaartje van slechts vier miljoen euro lijkt dat slechts een kwestie van tijd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *