Tonny Vilhena: ‘Hierom verliet ik Feyenoord voor Krasnodar’

Tonny Vilhena speelt al een 1,5 jaar voor het Russische Krasnodar en in een gesprek met Voetbal International legt hij uit waarom hij voor deze club Feyenoord verliet.

“Ik was toe aan een volgende stap in mijn carrière. Ik heb geen zaakwaarnemer, doe en bespreek alles met mijn vader en waar nodig een advocaat. Krasnodar toonde interesse en schetste me een beeld van hun toekomstplannen dat me erg aansprak. Ik had meteen een goed gevoel en ze wilden me heel graag hebben”, vertelt Vilhena.

Opvallend is dat de club Krasnodar nog niet eens tien jaar oud is. “Ze hadden zich toen ik kwam voor het eerst geplaatst voor de Europa League. Eigenlijk is het daarna alleen maar beter gegaan. We hebben overwinterd in de Europa League, hebben dit seizoen Champions League gespeeld en zijn net als Ajax als derde geëindigd in onze poule, achter Chelsea en Sevilla”, glundert Vilhena tot slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *