FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord en Disney komen met groot nieuws naar buiten

De samenwerking tussen Feyenoord en Disney is vandaag door beide partijen naar buiten gekomen. Er gaat een documentaire verschijnen over de gang van zaken bij de Rotterdamse club.

Ze schrijven: “The Walt Disney Company heeft vandaag officieel bekendgemaakt dat er een documentaire over Feyenoord verschijnt op het Disney+ platform. De productie van de serie loopt al sinds het begin van het seizoen en bij de Rotterdamse club gaan voor het eerst in de 112-jarige historie alle deuren open voor de supporters.”

Marco de Ruiter, Country Manager The Walt Disney Company Benelux, reageert: “De samenwerking met Feyenoord, bij onze eerste Nederlandse Star original productie, markeert een nieuwe mijlpaal voor Disney+ in Nederland. Wij kijken ernaar uit om met producent Lusus Media de boeiende verhalen achter de schermen van deze historische Nederlandse voetbalclub tot leven te brengen.”

Joris van Dijk, commercieel directeur in De Kuip, stelt: “Dit past perfect bij onze ambitie om de uitstraling en impact van Feyenoord te vergroten. Feyenoord wil een open en transparante club zijn en dit is daarvan het ultieme bewijs. De berichten over de serie circuleerden al even, maar we zijn blij dat The Walt Disney Company het nieuws nu officieel naar buiten heeft gebracht. Het is voor ons een belangrijke stap om samen met een internationale partner als Disney al onze supporters een unieke blik op het reilen en zeilen van onze prachtige club te kunnen geven. Bovendien zorgt de samenwerking voor een belangrijke financiële injectie, die meer dan welkom is op dit moment.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *