‘Feyenoord heeft haar spelmaker weer terug’

Na ruim twee maanden blessureleed maakte Orkun Kokcu in het duel tegen Willem II zijn weer rentree voor Feyenoord. Hij maakte een doelpunt en kijk uit naar de volgende wedstrijden.

Woensdag trekken de Rotterdammers naar Friesland om het in de kwartfinale van het bekertoernooi op te gaan nemen tegen SC Heerenveen. Kökcü zit bij de wedstrijdselectie. “Nu voel ik me nog een beetje stijf omdat ik lang niet meer gespeeld heb”, zegt de spelmaker tegenover Feyenoord TV. “Maar ik denk wel dat het goed moet komen voor donderdag.”

In de vorige bekerwedstrijd die Feyenoord speelde, de met 3-2 gewonnen thuiswedstrijd tegen Heracles van 20 januari, speelde Kökcü ook al mee. Dat was wellicht te vroeg. “Nu ben ik pijnvrij en dat voelt wel anders dan toen. Toen speelde ik op ongeveer vijftig procent en nu zit ik op 95 procent.”

De periode zonder wedstrijden heeft de talentvolle middenvelder van Feyenoord mentaal goed gedaan. Hij kijkt met vertrouwen naar de toekomst. “Ik heb nu meer rust in mijn hoofd en denk niet meer over bepaalde dingen na. Die rust was goed voor me.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *