FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord stelt noodplan op, kas leeg voor aankopen’

De coronacrisis komt bij elke club hard aan maar Feyenoord wordt extra hard getroffen. De nieuwe trainer Arne Slot hoeft aankomend seizoen dan niet te rekenen op veel geld voor nieuwe aankopen. Volgens Voetbal International zijn ze bezig met het opstellen van een noodplan.

Volgens het weekblad is er bij Feyenoord weinig geld om nieuwe spelers aan te trekken. Alleen als het lukt om bepalende spelers te verkopen, kan er een bedrag voor nieuwe aanwinsten worden gereserveerd. Dat betekent dat Slot zich vanaf de zomer vooral zal moeten richten op het ontwikkelen van nieuwe talenten in De Kuip. De club wordt hard geraakt door de coronacrisis en is bezig om een noodplan om te stellen om Feyenoord door de crisis te trekken.

De Rotterdammers moeten rekening houden met een slecht scenario waarin alle supporters het geld voor hun seizoenskaarten terugvragen. De verwachting is uiteraard dat niet alle fans dat zullen doen, maar achter de schermen moet de directie daar wel rekening mee houden. Volgens VI gaat Feyenoord op korte termijn met een campagne naar buiten treden waarin de club de steun van de fans vraagt. Kiezen supporters ervoor om af te zien van het bedrag, dan helpt dat Feyenoord enorm.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *