FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Dick Advocaat baalt van de scheidsrechter

Het Feyenoord van Dick Advocaat verloor gisteren in de beker met 4-3 van SC Heerenveen. Steven Berghuis kreeg een rode kaart maar de oefenmeester zal hem hiervoor niet op het matje roepen.

Berghuis kreeg in de 66ste minuut zijn tweede gele kaart van de wedstrijd, waarna Feyenoord volledig instortte: Heerenveen scoorde drie keer in de laatste tien minuten. “Een totaal onnodige nederlaag”, concludeert Advocaat bij de NOS. Hij weigert Berghuis publiekelijk af te vallen. “Ik denk dat hij prof genoeg is om zelf zijn fout toe te geven bij de spelers. Zo zit hij in elkaar, ik weet hoe hij is. Die loopt daar echt niet voor weg.”

Advocaat vindt de ineenstorting van Feyenoord in Heerenveen moeilijk te verklaren. “Het ligt niet aan de conditie. Aan de data is te zien dat het wel goed zit, maar je moet het gewoon uitspelen”, aldus de Feyenoord-trainer, die boos is over de 2-3 van Heerenveen, waarbij Nick Marsman in de fout ging na een vermeende duw van Henk Veerman. “Dan moet een scheidsrechter toch optreden? Natuurlijk. Jullie (de pers, red.) moeten het ook gezien hebben.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *