FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Johan Derksen gaf zichzelf cadeau van 105.000 euro

Analist Johan Derksen heeft laatst stevig uitgepakt met de aankoop van een nieuwe bolide. De bromsnor legde hier een som van 105.000 euro voor op tafel.

Het gaat om een Volvo, al weet Derksen niet exact welke Volvo het is, erkent hij in het Bij Broekhuis Magazine. “Het enige wat ik weet is dat hij 105.000 euro heeft gekost, dus het zal wel een goede zijn. Alle toeters en bellen zitten erop. Ook een schuifdak; dat vind ik belangrijk, want ik rook sigaar in de auto. Een beetje extra ventilatie kan dus geen kwaad. Zeker als je ook nog met 3 rokende muzikanten onderweg bent tijdens een theatertour. Dit is exact de reden waarom ik mijn vorige Volvo XC90, zonder schuifdak, heb ingeruild op een nieuwe. Bij Broekhuis Assen.”

Toen Derksen het voertuig twee jaar geleden kocht, had hij één extra verzoek: “Om een blanco kentekenplaathouder te monteren. Ik voel er niets voor om een rijdende reclamezuil te zijn voor welke garage dan ook. Daarnaast heb ik slechte ervaringen met reclame op een auto; in het verleden werden ze er weleens om vernield door voetbalhooligans.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *