FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Marcos Senesi staat voor waanzinnige toptransfer’

Het zou zomaar kunnen dat Marcos Senesi deze zomer een toptransfer gaat maken. Volgens de Spaanse media is Real Madrid namelijk voor hem in de markt.

Don Balón schrijft vandaag dat de clubleiding van de Rotterdammers liefst 35 miljoen euro wil verdienen met de verkoop van de 23-jarige stopper. Opmerkelijk genoeg zou De Koninklijke daar helemaal niet van geschrokken zijn. De torenhoge vraagprijs van de nummer vijf van de Eredivisie is klaarblijkelijk geen reden voor de Madrilenen om af te haken.

Daar heeft de bovengenoemde website wel een verklaring voor: de ándere opties van Real zijn nog veel duurder. Aymeric Laporte van Manchester City kost bijvoorbeeld minimaal 60 miljoen euro, waar David Alaba van Bayern München transfervrij is maar een astronomisch salaris vraagt. Senesi is de goedkoopste optie.

Voetbal International schreef eerder al over de financiële problemen in De Kuip: “Hoewel Feyenoord zijn contract wil verlengen, lijkt het bijna uitgesloten dat Senesi volgend jaar nog in Rotterdam speelt.” De transferwaarde van de Argentijn wordt geschat op 18 miljoen euro, maar zijn werkgever vraagt dus het dubbele.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *