‘Feyenoord-spelers verzetten zich tegen tweede loonoffer’

Veel spelers binnen de selectie van Feyenoord verzetten zich tegen het tweede loonoffer dat de club hun gevraagd heeft. Dit weet clubwatcher Martijn Krabbendam te melden.

De spelers kregen vrijdag in de kleedkamer bezoek van de directie van Feyenoord. “Kwart over negen kwamen ze in de kleedkamer”, zegt Krabbendam bij Veronica Inside. “Ze hadden wel al aangekondigd dat ze zouden komen. Koevermans (Mark, algemeen directeur Feyenoord, red.) is met Advocaat en de staf gaan zitten. Advocaat was er zo uit, maar bij de spelers was het anders. Ze wisten wel dat het kon gebeuren. Bij het eerste loonoffer werd gezegd dat ze bij de spelers terug zouden komen als het in januari nog steeds zo slecht zou zijn. Ze hebben het vanwege het drukke programma over januari getild.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!