Loonoffer Feyenoord: “Het moet opgelost worden, linksom of rechtsom”

Er is de nodige spanning ontstaan tussen de directie van Feyenoord en de spelers. De directie zou namelijk een loonoffer hebben opgedragen aan de spelersgroep en dit is slecht gevallen. Deze wordt dan ook niet geaccepteerd.

Oefenmeester Dick Advocaat vertelt aan de NOS: “We moeten in gesprek gaan en aan de spelers vragen of het een probleem is. Het moet opgelost worden, linksom of rechtsom. Of het ze tegen FC Twente dwars zat? Ik kan me niet voorstellen dat het zoveel irritatie bij jezelf oproept.”

Financieel gezien verkeert Feyenoord in zwaar weer: “We zitten natuurlijk in een heel moeilijke periode. Het gaat er natuurlijk om hoeveel (de spelers moeten inleveren, red.), maar het lijkt me logisch dat je iets moet doen.”

Hij zet wel vraagtekens bij de timing van de directie, vlak na de bekeruitschakeling tegen sc Heerenveen en vlak voor het duel met Twente. Tegen ESPN zegt De Kleine Generaal: “Als het opgelost was geweest, dan was er niets aan de hand geweest. Maar het was nog niet opgelost en dan krijg je dit soort situaties. Het bestuur zal een reden gehad hebben om het op dat moment tegen de groep te zeggen, maar dat moet wel opgelost worden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *