FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Johan Derksen hield vroeger van verkleedpartijtjes’

Marieke Derksen de dochter van voetbalanalist Johan Derksen heeft op de radio in het programma De Perstribune van Omroep Max een opvallende uitspraak gedaan over haar vader. De analist was vroeger namelijk dol op verkleedpartijen, verklapt Marieke.

“Je kan het je niet meer voorstellen nu, hè? Hij ging ook verkleed naar vergaderingen, als non, of weet ik het. Maar de Theo en Thea-tandjes, dat was wel een vast ding, ja. Ik moet ook nog steeds heel erg lachen om de humor van Theo en Thea. Het is zo ontzettend flauw, maar het is zo ontzettend leuk!”

Theo en Thea waren een belangrijke bouwsteen in de kinderjaren van Marieke. “Ik móest dat kijken. We hadden ook een la vol met van die tandjes. Te pas en te onpas gingen we met die tandjes tegen elkaar zitten praten, ik en mijn ouders, Johan en Linda. Heel vervelend natuurlijk, als elke keer als je iets serieus wil zeggen, iemand van die tanden in heeft. En die film, die vond ik zo ontzettend leuk, daar zijn we ook met z’n allen heen gegaan. Dus ja, Theo en Thea zie ik wel als een ding van mijn jeugd.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *