Feyenoord-fans stappen naar Raad van State vanwege Feyenoord City

Een aantal Feyenoord-supporter willen naar de Raad van State stappen vanwege het plan rondom Feyenoord City. De fans zijn bang dat het plan Feyenoord Rotterdam en Stadion Feijenoord NV naar een faillissement drijft, omdat de financiële onderbouwing onvoldoende is aangetoond.

“Het mobiliteitsplan pakt nog steeds negatief uit voor supporters en geeft risico’s voor de business case. Hetzelfde geldt voor het seating plan, dat supporters confronteert met fors hogere toegangsprijzen”, aldus Stadion op Zuid. De groep roept andere verontruste supporters op mee te doen in de actie. De Raad van State is een belangrijk adviesorgaan van de regering en de hoogste rechtsprekende instantie die een uitspraak kan doen over een geschil tussen burger en overheid.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *