FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Ron Vlaar: “trots dat ik langdurig bij Feyenoord heb gespeeld”

Dit weekend staat de kraker tussen AZ en Feyenoord weer op het programma. Bij beide clubs heeft Ron Vlaar gespeeld. Voorafgaand aan dit treffen heeft hij een opnehartig interview gegeven aan de Telegraaf.

“Mijn tijd bij Feyenoord heeft me mede door mijn blessures gevormd, gemaakt tot wie ik ben. Daar ben ik dankbaar voor”, aldus Vlaar. De verdediger was blij met het vertrouwen dat de club in hem had, uitgedrukt in contractverlenging tijdens de revalidatie. Hij memoreert ook dat hij in Rotterdam met Shinji Ono heeft getraind: “Die was niet normaal goed”.

Vlaar vertelt verder in het voetbal actief te willen blijven. In eerste instantie wil hij mogelijk een trainerscursus volgen en bij AZ aan de slag gaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *