FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot neemt deze zomer afscheid van zes Feyenoorders’

Arne Slot neemt deze zomer het stokje over bij Feyenoord van Dick Advocaat en het is nog maar de vraag met welke selectie hij gaat werken. Vanwege vertrekkende spelers zal er wat financiele ruimte komen.

Het Algemeen Dagblad schrijft: “Het nieuwe Feyenoord zal het komend seizoen weer moeten hebben van slimme huurconstructies of transfervrije spelers. Normaal gesproken keert Eric Botteghin niet meer terug na de zomer, net als huurling Uros Spajic. Rechtsback Lutsharel Geertruida, die zijn in 2022 eindigende contract kan verlengen, weet dat hij na de zomer ook een optie is als centrumverdediger.”

Bart Nieuwkoop en reservekeeper Nick Marsman kunnen hun contracten verlengen, maar een deel van de selectie verdwijnt. Het AD weet: “Steven Berghuis is voor slechts vier miljoen euro op te halen uit de Kuip. Ridgeciano Haps, die deze zomer 28 jaar wordt, staat open voor een transfer, zoals Feyenoord ook mee zal werken als Nicolai Jörgensen met een contract tot medio 2022 ergens anders kan tekenen. En o ja, huurling Lucas Pratto vertrekt uiteraard ook.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *