FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Drama aanstaande voor Veronica Inside’

Veronica Inside is al jarenlang een veel bekeken programma maar nu blijken de kijkcijfers wat tegen te vallen. Dit opvallend te noemen ook omdat er een lockdown is.

Mediacourant schrijft: “Veronica Inside haalde in het eerste seizoen, 2018/2019, maar liefst 30 keer de kijkcijfer top vijftien. Bij het tweede seizoen (2019/2020), die met de racismerel eindigde, bleef de teller steken op 19 keer. Het huidige seizoen stelt hevig teleur: van de 45 afleveringen haalde er slechts 1 de kijkcijfer top vijftien, namelijk de seizoenspremière.”

Daar voegt het medium aan toe: “Het lijkt er een beetje op dat Veronica Inside er enorm mee kampt dat hoofdrolspelers Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp voor veel mensen hun geloofwaardigheid hebben verloren sinds de racismerel. Het is zorgwekkend: als VI tijdens deze lockdown al in een dieptepunt zit, hoe gaat dat dan straks als we allemaal weer worden vrijgelaten?”

Voor de toekomst van Veronica Inside kan dit als zorgwekkend worden aangemerkt. Het contract van het VI-trio loopt medio 2022 af en Derksen heeft al laten weten dat hij er tijdens het WK in Qatar niet meer bij zal zijn. Talpa-baas John de Mol heeft in het contract staan dat het programma vervalt als een prominent vertrekt, dus of de talkshow na volgend seizoen nog doorgaat is hoogst twijfelachtig.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *