FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord treft VVV mogelijk zonder Giakoumakis’

VVV gaat vandaag op bezoek bij Feyenoord en mogelijk moeten ze het stellen zonder haar topscorer Giorgos Giakoumakis. Hij is namelijk een twijfelgeval voor de Venlonaren.

“Vandaag kijken we hoe hij ervoor staat”, aldus Hans de Koning op de clubsite over Giakoumakis, die nog altijd één op een loopt in de Eredivisie. Na 23 wedstrijden staat de Griekse spits op 23 doelpunten. In het bekertoernooi kon de Griekse topschutter VVV dinsdag in de beker tegen Vitesse niet aan een finaleplaats helpen. De Venlonaren gingen in de GelreDome met 2-0 onderuit.

“We hebben redelijk kunnen wedijveren met Vitesse, die toch ‘gewoon’ op de vierde plaats staan. Aan dinsdag hebben we dan ook een goed gevoel overgehouden. Ook daar hebben we namelijk kansen gecreëerd. Goed, we trokken uiteindelijk aan het kortste eind, op basis van goede goals en individuele kwaliteiten”, erkent De Koning.

“Die individuele kwaliteiten die Vitesse heeft, dat geldt natuurlijk ook voor Feyenoord”, blikt De Koning vooruit. “We zullen er met z’n allen hard aan moeten trekken om resultaat te halen. Tegen AZ zie je dat, als ze het bij Feyenoord op de heupen hebben, ze bijna niet te stoppen zijn. Wij moeten ons daar tegen wapenen vanaf minuut één.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *