‘Arne Slot al volop bezig met toekomstige baan bij Feyenoord’

Arne Slot is al volop bezig met zijn toekomstige baan bij Feyenoord. De oefenmeester zal creatief moeten zijn want een heel aantal spelers zullen gaan vertrekken en veel geld is er ook niet. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

De krant noemt de momenteel aan Volendam verhuurde technisch vaardige Antonucci, die al dan niet in de speelwijze van Slot zou kunnen passen. Slot spreekt veelvuldig met technisch directeur Frank Arnesen en ook met huidige spelers van Feyenoord, waar Advocaat graag de ruimte voor geeft. Op deze manier weten spelers ruim voor de zomer of en hoe ze in het spelsysteem van volgend seizoen zouden kunnen passen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *