FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dirk Kuyt ziet assistentschap met Steven Gerrard wel zitten’

Dirk Kuyt heeft gisteren in het programma Ziggo Sport een open sollicitatie gedaan bij Liverpool. Steven Gerrard die momenteel aan het roer staat bij Rangers FC zou de nieuwe trainer van Liverpool moeten worden nu de prestaties onder Jurgen Klopp slecht zijn.

Dat besprak Kuyt bij Ziggo Sport tijdens een analyse. “Ik zou het fantastisch vinden als Gerrard trainer wordt van Liverpool. Hij is een kind van de club, heeft zijn hele leven bij Liverpool gespeeld”, aldus de voormalig Feyenoorder, die in het verleden prettig met Gerrard samenwerkte. “Ik kon goed met hem opschieten, we hebben nog steeds af en toe contact.”

Gevraagd naar een mogelijke samenwerking met Gerrard bij Liverpool, gaf Kuyt toe daarvoor open te staan. “Ik zou dat wel leuk vinden, ja. In principe zie ik mezelf als trainer, maar er zijn altijd uitzonderingen en at is er zeker wel eentje van “, zei over een mogelijke rol bij de titelhouder van de Premier League.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *