‘Steven Berghuis bezorgt Feyenoord een groot dilemma’

De nieuwe hoofdtrainer Arne Slot volgend seizoen van Feyenoord heeft alvast een gesprek gevoerd met Steven Berghuis om zijn toekomst te bespreken bij de club. De aanvaller zou namelijk deze zomer voor slechts vier miljoen euro kunnen vertrekken.

Journalist Valentijn Driessen weet dat de Oranje-international relatief goedkoop op te halen valt. “Die vier miljoen euro moet voor niemand een onoverkomelijk probleem zijn om hem weg te halen uit De Kuip. Alleen weten ze bij Feyenoord exact met wat voor soort persoon en voetballer ze te maken hebben. Het is je beste speler, dus je moet hem houden als dat kan”, aldus de chef voetbal van De Telegraaf.

De journalist vervolgt: “Daar staat wel een prijskaartje tegenover. Hij is de best verdienende Feyenoord-speler en nu kan je nog vier miljoen voor hem krijgen, maar volgend jaar levert hij niets meer op. Het is afhankelijk van wat Slot met hem wil. Daar kwam weinig uit. Het is niet zo dat Berghuis zei: ‘Slot wil van mij hét boegbeeld maken voor de komende vier jaar’.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *