‘Jens Toornstra heeft duidelijk boodschap voor Feyenoord’

Het contract van Jens Toornstra loopt af in 2022 en de speler zelf heeft de ambitie uitgesproken om langer te blijven bij Feyenoord. Voordat hij een definitieve beslissing neemt, wil hij echter wel in gesprek met Arne Slot.

Aan het Algemeen Dagblad vertelt Toornstra: “Ik weet nog niet of de nieuwe trainer het wat mij betreft voor zichzelf al duidelijk heeft. Ik heb nog niet met hem gesproken, dus ik weet niet wat komend seizoen de bedoeling is.”

Daar voegt hij snel aan toe: “Ik heb nu meer dan 250 wedstrijden voor deze club gespeeld. Dat zegt wel iets. Ik hoop dat ik volgend seizoen ook veel ga spelen. En ik wil ook gewoon voor Feyenoord blijven spelen. Al hangt veel af van de plannen van de nieuwe trainer en de plannen van de club.”

Een transfer hoeft niet zo van Toornstra: “Een buitenlands avontuur? Die ambitie is er niet meer zo, eerlijk gezegd. Maar nogmaals, het hangt óók van Feyenoord af.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *