‘Justin Bijlow onzeker voor Eredivisie-topper’

Justin Bijlow zet alles op alles om fit te verschijnen aan de aftrap tegen PSV van volgende week. Hij werd uit voorzorg niet opgesteld tegen VVV-Venlo, vertelde Dick Advocaat na afloop van de met 6-0 gewonnen wedstrijd.

Waar veel Feyenoord-fans zich alweer zorgen maakte om de fitheid van de speler en zijn fysieke gestel, is Advocaat duidelijk over de blessure van de eerste doelman.

Helemaal zeker over de inzetbaarheid van Bijlow tegen PSV is hij niet. Advocaat: “De blessure is niet ernstig, maar we moeten Justin tegen zichzelf in bescherming nemen. Maandag gaat hij weer vol trainen en dan zien we in de loop van de week wel wat er gebeurt.” Het zou dus zomaar kunnen dat Nick Marsman keept tegen PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *