FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Steven Berghuis blijft vaag over toekomst bij Feyenoord’

Steven Berghuis heeft onlangs een gesprek gehad met de toekomstige trainer Arne Slot. Dit ging over zijn toekomst bij de club.

Over de toekomst van Berghuis is nog weinig duidelijk. De linkspoot beschikt bij Feyenoord over een contract dat volgend jaar zomer afloopt. Naar verluidt kunnen buitenlandse clubs hem in de volgende transferperiode voor een schappelijke, gelimiteerde prijs ophalen in De Kuip. Onlangs sprak Berghuis met Slot, de nieuwe trainer van Feyenoord, over volgend jaar.

“Hij heeft aangegeven dat hij hoopt dat ik langer blijf. Ik heb hierna nog een contract voor een jaar”, aldus Berghuis, die vertelde niet echt bezig te zijn met volgend seizoen. “Zover denk ik niet na. Ik wil al mijn energie stoppen in de prestaties die we moeten neerzetten. Daar hebben we het al moeilijk genoeg mee. Ikzelf ook, ik moet beter spelen. Ik wil dit seizoen goed afsluiten en daarna naar het EK.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *