FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ook Robin van Galen wordt geen teammanager Feyenoord’

In navolging van Raemon Sluiter en Leen van Steensel wordt ook waterpolocoach Robin van Galen niet de nieuwe teammanager van Feyenoord.

Van Galen gaf diverse keren aan dolgraag bij Feyenoord aan de slag te gaan, maar is alsnog afgehaakt. “Hij wordt het niet, want die heeft een beetje zijn hand overspeeld”, bevestigde Chris Woerts maandagavond in Veronica Inside. “Hij heeft de publiciteit gezocht en met journalisten gesproken. Sluiter en Van Steensel hebben zelf bedankt, en Feyenoord heeft Van Galen bedankt.”

“De taak van een teammanager is ook discretie en niet je mond voorbij praten”, vervolgt Woerts. “Als je zelf tegen de pers gaat zeggen dat je dolgraag teammanager van Feyenoord wil worden, dan heeft dat weinig met discretie te maken. Hij heeft zijn hand overspeeld.” Feyenoord moet daarom de zoektocht naar een opvolger van Bas van Noortwijk, die na dit seizoen met pensioen gaat, vervolgen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *