‘Vertrek alleen bij Feyenoord als de club en ik er samen beter van worden’

Marcos Senesi wil Feyenoord alleen gaan verlaten als zowel de club als hijzelf er op vooruit gaan. Dit zegt hij in een gesprek met Voetbal International.

“Ik wil maar één ding: spelen. Dat doe ik bij Feyenoord elke week. Dát is wat telt”, steekt Senesi van wal. “Natuurlijk heb ik ambities en als er belangstelling is voor mij, moet die club mij een beter gevoel kunnen geven dan ik nu heb in Rotterdam. Daarna moet ook nog de competitie bij me passen en vervolgens het land. Pas als dat allemaal goed is, zal ik gaan luisteren, maar ik vertrek pas als ik weet dat Feyenoord profiteert van mijn transfer.”

Zo ging het ook toen Senesi vertrok bij San Lorenzo. “Natuurlijk deed het me wat, maar ik moest vertrekken. Ik hoop dat het hier net zo zal gaan en dat de mensen me zullen herinneren als een speler die Feyenoord veel heeft gebracht. Ook al speel ik hier niet lang, ik voel me intussen wel een echte Feyenoorder.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *