FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord langer door met talent Ömer Gündüz (19)

Feyenoord heeft het contract van Ömer Gündüz met een jaar verlengt. Hij had namelijk anders transfervrij weggelopen deze zomer. Niet alleen omdat de beloftencompetitie door de coronacrisis stil heeft gelegen kwam hij het laatste jaar weinig aan spelen toe, maar ook omdat hij met een zware blessure kampte.

“Door de coronamaatregelen en een blessure heeft Ömer nauwelijks de mogelijkheid gehad om zich te bewijzen dit jaar. Dus willen we hem, ook omdat we ervan overtuigd zijn dat er genoeg in het vat zit, nog een kans geven om zich te onderscheiden als speler van Feyenoord Onder 21”, aldus technisch directeur Frank Arnesen over het contractnieuws op de website van de club.

Zelf is het talent ook tevreden met zijn nieuwe overeenkomst. “Ik heb elke dag mijn best gedaan om zo goed mogelijk terug te keren na mijn blessure en ben altijd positief gebleven. Dat Feyenoord me volgend jaar er gewoon weer bij wil hebben geeft veel vertrouwen in de aanloop naar komend seizoen”, zei Gündüz, die zijn debuut in het eerste van Feyenoord nog niet maakte.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *