‘Feyenoord vindt opvolger van Steven Berghuis in Argentinie’

Mocht Steven Berghuis deze zomer vertrekken bij Feyenoord dan hebben de Rotterdammers zijn opvolger al in het vizier. Het gaat om de Argentijn Exequiel Zeballos. Dit weet het medium Feyenoord Transfermarkt te melden.

Club moet zich nog wel officieel gaan melden voor de eventuele komst van de 18-jarige Argentijn. Haalbaarheid wordt onderzocht: Speler is nog tot eind 2025 verbonden is aan Boca Juniors.”

Berghuis bevestigde onlangs dat hij al heeft gesproken met Arne Slot, die Dick Advocaat in de zomer opvolgt als trainer van Feyenoord. De vleugelaanvaller heeft de vraag gekregen of hij ook volgend seizoen in De Kuip wil spelen. Zijn huidige verbintenis loopt medio 2022 af en heeft een transferclausule van slechts vier miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *